Menü
Ez a téma
A szekesfehervar.hu hírei
 A Tolnai Utcai Általános Iskola 2014. április 24-én bemutató foglalkozást és részletes tájékoztatót tart a leendő kosárlabdás irányultságú osztállyal kapcsolatban. A délután 15 órakor kezdődő bemutató foglalkozást Kertész Zsolt kosárlabda edző, a jövő évi elsősök testnevelő-edzője vezeti majd. Az eseménnyel és a kosárosztállyal kapcsolatos további részletes információ a tolnaiiskola.lapunk.hu nevű internetes oldalon található.
Húsvéti hangversenyt rendeznek április 23-án szerdán 19.30-kor a Szent István Bazilikában, ahol Haydn: A megváltó hét szava a keresztfán című művét adják elő. Közreműködik az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, az Alba Regia Vegyeskar és a Primavera Vegyeskar Drahos Béla vezényletével. A művet Haydn  maga is egyik legsikerültebb alkotásának tekintette.
Az Alba Fehérvár kosarasai zsűrizték azt a rengeteg gyerekrajzot, amely a klub által kiírt pályázatra érkezett. Az általános iskolák alsó és felső tagozatos tanulóinak város szerte megmozgatta a fantáziáját a téma, és a képek alapján a gyerkőcök nemcsak ügyesek, de a sportág jellemzőivel is tisztában vannak, legyen szó a fehérvári csapatról vagy akár valamelyik amerikai kedvencről.
 2014. április 26-án, szombaton a Jézus Szíve templomban szervez Húsvéti Koncertet a Vox Mirabilis Kamarakórus. Az eseményen a Hermann László Vonószenekar, Sellei Etelka és Zemlényi Eszter énekművészek is fellépnek. A Húsvéti Koncert este 19 órakor kezdődik, melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. Jegyek a helyszínen kaphatók!
További információ a www.voxmirabilis.5mp.eu oldalon található.
 Felszerelték az új, LED-es eredményjelző táblát az uszodában, amit vízilabda mérkőzéseken és úszóversenyeken egyaránt tudnak használni és elkezdődött a strand medencéjének teljes felújítása, hogy ősszel felállíthassák a fűtött sátrat a kinti medencetér fölé. Jelenleg egy speciális anyaggal húzzák át a régi csempének a felületét, majd pedig fóliaborítást kap a medencetér.

Vörösmarty Rádió

Fehérvár első kézből!

Schéda Zoltán, Kozma Ágnes, Németh Gábor

Online adás

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.