Menü
Ez a téma
A szekesfehervar.hu hírei
 Április 25-től 27-ig rendezik meg Pozsonyban a hagyományos Thai Kulturális Fesztivált. A háromnapos eseményen többek között harminc thai művész zenés-táncos előadását is megtekinthetik az érdeklődők. A pozsonyi Incheba Expóra ellátogatók ezen kívül a thai konyha étel különlegességeit is megkóstolhatják, továbbá tradicionális thai ékszereket is vásárolhatnak. A háromnapos pozsonyi Thai Kulturális Fesztivál ingyenesen látogatható.
 Igazán kellemes környezetben, a Sárkeresztúri úton, a Sóstó Természetvédelmi Terület bejárata melletti játszótéren tartott lakossági fórumot Mészáros Attila az 5-ös számú választókörzet önkormányzati képviselője. A helyszín szimbolikus volt, hiszen a területen található nagyobb méretű, faház megvásárlásáról szóló szerződést a napokban írta alá az önkormányzat. A ház egyik részében a Székesfehérvári Vadmadárkórház lelhet otthonra, a másik részt pedig alsóvárosi közösségek és a nyugdíjas klub használhatja majd.
Április 25-e és április 27-e között kaktuszkiállítást és -vásárt rendeznek a Szent István Művelődési Házban. A háromnapos, ingyenesen látogatható seregszemlén kaktusz- gyűjtemények szebbnél szebb darabjait, igazi különlegességeket tekinthetnek meg az érdeklődők, és lesznek érdekes előadások is. A kiállítás minden nap 10.00 és 18.00 óra között tart nyitva.
 Április 26-án, szombaton rendezik meg Fehérváron a Köfém rögbi pályán az Olimpiai Rögbi Bajnokság harmadik fordulóját. A Fehérvár Rugby Club junior csapata vezeti a bajnokságot, míg a kadét csapata a második helyen áll. A torna után a FFI csapatok lépnek pályára. A BRU néven a Vác, Medvék és a Fehérvár felnőtt játékosai mérkőznek a Battai Buldogok Extraligás csapata ellen a Magyar Kupában.
 A mozgás öröme és egészségünk védelme egy napon, két helyszínen, több programmal. Akár ez is lehetne a szombati nap mottója, hiszen április 26-án 9.45 órától a Halesz ligetben rajtol a második Székesfehérvári Szeretetfutás, 8 és 15 óra között pedig az Öreghegyi Közösségi Házban várják tanácsadással, szűrővizsgálatokkal és különböző családi programokkal az érdeklődőket.

Vörösmarty Rádió

Fehérvár első kézből!

Schéda Zoltán, Kozma Ágnes, Németh Gábor

Online adás

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.