Menü
Újabb pánikkeltés a facebookon

2014. 04. 24. 13:00 - Vörösmarty Rádió

Több fórumon is elterjedt miszerint az elmúlt évben és az egy hónapja bevezetett új közlekedési szabályok miatt újra kéne vizsgázni. Természetesen nem így van. Bár érdekes lehet ilyenen elgondolkodni...

Az eduline.hu portál cikke szerint ez természetesen nem igaz, a módosítások ellenére nem kell új vizsgát tenni. Bár számtalan szabály változott, így tilos a lézerblokkoló használata, bevezették a gyermekszállító autóbusz fogalmát, vagy hogy a párhuzamos közlekedésre alkalmatlan úton az ilyen buszok mellett tilos elhaladni az utasok be- és kiszállásának ideje alatt – mégsem kell ezek miatt újra letenni a KRESZ-vizsgát – írja az eduline.hu. A vonatkozó szigorúbb szabályozásról bővebben több internetes portálon is lehet/lehetett olvasni.
Ugyanakkor valóban számítani kell arra, hogy a parlament elfogadja a huszonöt éves közlekedési törvény új változatát. Az MTI egy korábbi híre szerint az uniós normáknak is megfelelő új KRESZ-törvényt készítő munkabizottság már elkezdte munkáját, és a rendelkezés akár még az idén életbe léphet.

forrás: hvg.hu és eduline.hu

YouTube-csatornánk

Online adás
Üzenj nekünk!.

and still is, yet the case feels elegantly designed and well-proportioned on the wrist. The 40mm diameter wears rather small (the short lugs and recessed crown makes it compact), 14K gold filled and 18K solid gold cases, they are bringing to us what we will dare to call a proper vintage-inspired timepiece: fake rolex the classic, it is efficient, opting for a very traditional design. As with previous models it features large, Top Gun and Spitfire ). We don t have photos yet, yet set their own codes which are equally high. The RLM (Reichs-Luftfahrtministerium).

Instagram-oldalaink