Menü
Ez a téma
A szekesfehervar.hu hírei
Húsvéti hangversenyt rendeznek április 23-án szerdán 19.30-kor a Szent István Bazilikában, ahol Haydn: A megváltó hét szava a keresztfán című művét adják elő. Közreműködik az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, az Alba Regia Vegyeskar és a Primavera Vegyeskar Drahos Béla vezényletével. A művet Haydn  maga is egyik legsikerültebb alkotásának tekintette.
 2014. április 26-án, szombaton a Jézus Szíve templomban szervez Húsvéti Koncertet a Vox Mirabilis Kamarakórus. Az eseményen a Hermann László Vonószenekar, Sellei Etelka és Zemlényi Eszter énekművészek is fellépnek. A Húsvéti Koncert este 19 órakor kezdődik, melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. Jegyek a helyszínen kaphatók!
További információ a www.voxmirabilis.5mp.eu oldalon található.
Győzelemmel tért vissza a hazai porondra a Fehérvár KC. Tilingerék két gólos sikerrel javították kedélyállapotukat az EHF-Kupa kiesés után. Bár nem indult könnyen a találkozó, szép lassan belelendültek Tilingerék és végül szoros győzelmet arattak a Balaton partján: két góllal 22-20-ra győzött a Fehérvár KC, ezzel a csapat megnyerte második meccsét is a rájátszásban, és hat ponttal átvette a vezetés a középmezőnyben.
Siófok KC – Fehérvár KC 20-22 (7-10)
Kamatmentes kölcsönök iránti kérelmekről tárgyalt a Városkörnyéki Koordinációs Bizottság. Iszkaszentgyörgy 4 millió 376 ezer forint kölcsönt kap infrastrukturális fejlesztésekre, út- és járdaépítésre. Pátka számára pedig 2 millió 188 ezer ítélt meg a testület, az összeget játszótér, park és kerékpáros pihenőhely pályázatának előfinanszírozására költi az önkormányzat.
A Polgármesteri Hivatal ezúton is tájékoztatja az ügyfeleket arról, hogy 2014. április 18-án, Nagypénteken szünetel az ügyfélfogadás. A húsvéti ünnepeket követően, keddtől ismét a megszokott rend szerint várják az ügyintézésre érkezőket. A Polgármesteri Hivatal köszöni az ügyfelek megértését és türelmét!

Vörösmarty Rádió

Fehérvár első kézből!

Schéda Zoltán, Kozma Ágnes, Németh Gábor

Online adás

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.