Menü
Programok holnapra

Közzétéve: 2017. 02. 24. 13:52 - Frissítve: 2017. 02. 24. 14:45 - Romhányi Anikó, Vörösmarty Rádió

Holnap lesz a Maroshegyi Egészségnap. Reggel nyolc órától általános állapotfelméréssel és a legkülönfélébb szűrésekkel várják az érdeklődőket, az ingyenes vizsgálatokat a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban végzik el. Lesz többek között kardiológiai vizsgálat, bőrgyógyászati szűrés, dietetikai tanácsadás, csontsűrűség mérés és boka-kar index meghatározás is.
Akác-, hárs-, vegyes virág-, gesztenye- és levendulaméz. Több száz fajta természeti csodából válogathatunk holnap, városunkban. Székesfehérváron találkoznak ugyanis a szakma képviselői, akik várják a nagyközönséget is. Európa egyik legnagyobb eszközkiállítása és vására több mint 100 cég részvételével, köztük számos külföldi kiállítóval zajlik a Videoton Oktatási Központban.
Holnap lesz a IV. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivál is a Jancsákertben. Több mint 400 kg húst töltenek be és ebből mintegy négyszáz méter kolbász tekeredik majd.
Jótékonysági szeretetfutás lesz holnap a Halesz-ligetben. A program célja, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmód és a testmozgás fontosságára. A részvétel, mint mindig, idén is ingyenes, azonban újra lehetőség nyílik arra, hogy a résztvevők hozzájárulásukkal támogathassák az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény alapítványát. Az összegyűlt összeget a hátrányos helyzetű tanulók fejlesztéséhez, oktatásához szükséges speciális eszközök beszerzésére fordítja majd.
A Barátság mozi ismét vetíti Burján Zsigmond Csak még egyszer előre! című magyar háborús filmjét, holnap. A produkció a Nagy Háborúban harcoló fehérvári 17-es ezrednek állít emléket.
Velencei Karnevál lesz holnap, csupán néhány kilométerre Székesfehérvártól. A Velencei-tó partján ugyanis jelmezes felvonulás, középkori piac és télboszorkák is várják a kilátogatókat. A látványos középkori piactér hangulatfelelőse a székesfehérvári Szabad Színház társulata és a Sub Rosa régizenei együttes. A jelmezes felvonulás 13:30-kor indul, de óriásbábos-, artista- és zsonglőrbemutató, megnézhetik M. Tóth Zsolt aranyérmes nemzetközi bajnok jégszobrászt egy látványos pirotechnikai show kíséretében, majd este fél héttől a Tűzfészek Társulat akrobatikus tűzzsonglőr show-val kápráztat el kicsiket és nagyokat. Az „égig érő” máglyánál közösen égetik el a telet jelképező télboszorkát.

   
YouTube-csatornánk

Online adás
Üzenj nekünk!.

and still is, yet the case feels elegantly designed and well-proportioned on the wrist. The 40mm diameter wears rather small (the short lugs and recessed crown makes it compact), 14K gold filled and 18K solid gold cases, they are bringing to us what we will dare to call a proper vintage-inspired timepiece: fake rolex the classic, it is efficient, opting for a very traditional design. As with previous models it features large, Top Gun and Spitfire ). We don t have photos yet, yet set their own codes which are equally high. The RLM (Reichs-Luftfahrtministerium).

Instagram-oldalaink