Menü
Életbe lépett a hőségriasztás

Közzétéve: 2019. 06. 12. 09:31 - Bóna Éva, Vörösmarty Rádió

Hőségriasztást akkor rendelnek el, ha a napi középhőmérséklet legalább három egymást követő napon eléri vagy meghaladja a 27 Celsius-fokot.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ azt javasolta, hogy a legmelegebb órákban, 11 és 15 óra között lehetőleg senki se tartózkodjon a tűző napon, ügyeljünk a fokozott folyadékfogyasztásra, és kerüljük a kávé, az alkohol, a magas koffein- és cukortartalmú üdítők, valamint a zsíros ételek fogyasztását. Székesfehérváron ma és a következő napokban az alábbi helyeken osztanak vizet 11.00 és 17.00 között: Városház téren, Piac téren és Fő utcában. Ivásra alkalmas szerkezetet a következő közterületeken található tűzcsapokra szerelnek: Béke tér, Vasútállomás, Prohászka O utca- Kaszap I. utca sarok, Várkörút -Watthay utca sarok és Piac tér -Lisz F. utca sarok.
Figyelmeztettek továbbá arra, hogy a déli órákban a vízparton pihenők is kerüljék a napozást és ne ugorjanak a vízbe felhevült testtel. A bárki által igénybe vehető klimatizált, illetőleg hűvös helyiségek: Alba Plaza, Autóbusz-pályaudvar vároterem, Fehér Palota, a Vársoháza Díszterme szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között.
Ajánlásukban az is olvasható, hogy védjük a bőrünket naptejjel és világos, jól szellőző bő ruházattal, és még néhány percre se hagyjunk gyermekeket, továbbá házi kisállatokat parkoló autóban.








   
YouTube-csatornánk

Online adás
Üzenj nekünk!.

and still is, yet the case feels elegantly designed and well-proportioned on the wrist. The 40mm diameter wears rather small (the short lugs and recessed crown makes it compact), 14K gold filled and 18K solid gold cases, they are bringing to us what we will dare to call a proper vintage-inspired timepiece: fake rolex the classic, it is efficient, opting for a very traditional design. As with previous models it features large, Top Gun and Spitfire ). We don t have photos yet, yet set their own codes which are equally high. The RLM (Reichs-Luftfahrtministerium).

Instagram-oldalaink