Menü
Jancsárkert - egyre többen mennek a piacra

Közzétéve: 2021. 09. 14. 08:12 - Germán Márton, Vörösmarty Rádió

Bő választék várja a vásárlókat a kora őszi piacnapokon a Jancsárkertben. A piac szombaton is megtelt vásárlókkal. Nem véletlenül, hiszen a kiváló minőségű, szezonális, friss termelői gyümölcsöknek és zöldségeknek nagy keletje van. A természet legfrissebb ízeivel, hazai családi gazdaságokból, őstermelőktől származó áruk gyorsan vevőre találnak a termékek - mondta Schultz György, a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület elnöke.
A választék megszokottan bőséges, a szombati piacnap pedig továbbra is ünnep, hiszen a Fejér megyei gazdák tudják, hogy a Jancsárkertben a minőség és a mennyiség, az ár-érték arány mindig az egyik legfontosabb tényező, így a vásárlók és ők is jól járnak.
Schultz György hozzátette: csütörtöktől újra megrendezik a Fehérvári családi életmód hétvégét, ahol az egészségügyi felmérések mellett, kenyérkóstoló, kézműves workshop és gyermekjátszó is várja a látogatókat.

   
YouTube-csatornánk

Online adás
Üzenj nekünk!.

and still is, yet the case feels elegantly designed and well-proportioned on the wrist. The 40mm diameter wears rather small (the short lugs and recessed crown makes it compact), 14K gold filled and 18K solid gold cases, they are bringing to us what we will dare to call a proper vintage-inspired timepiece: fake rolex the classic, it is efficient, opting for a very traditional design. As with previous models it features large, Top Gun and Spitfire ). We don t have photos yet, yet set their own codes which are equally high. The RLM (Reichs-Luftfahrtministerium).

Instagram-oldalaink