Menü
Támogatás a Kerek-Világ Háznak

Közzétéve: 2021. 10. 19. 08:48 - Germán Márton, Vörösmarty Rádió

Közel 900 ezer forintos támogatást kapott a Kerek-Világ Ház a Fehérvár Traveltől. A gyermekek és fiatal felnőttek fejlesztését segítő intézmény autómotorjának cseréjére volt lehetőség az összegből. Az autó nélkül ugyanis elképzelhetetlen lenne az intézmény élete. A jármű elromlott és javításra volt szükség, közel egy millió forint értékben. Még 2019-ben kereste meg az alapítvány a Fehérvár Travelt, egy másik autó vásárlásához kértek segítséget, Akkor nem oldódott meg a probléma, most viszont 858 ezer forintot adományozott a cég az intézménynek - mondta Mészáros Imre, a Fehérvár Travel irodavezetője.
A Kerek Világ Házban óvodás kortól, iskolás korig fejlesztik a gyermeket. Sok támogatójuk az egyik nagy fehérvári cégen és néhány vállalkozáson kívül nincs. A mindennapjaikban pedig szükségük van az anyagi segítségre - mondta Fekete-Cseri Szilárd, a Kerek-Világ Ház alapítvány elnöke.
A Kerek- Világ Házat sokfajta problémával keresik fel a szülők. Legtöbbször, amikor a gyermekük valahol megrekedt a fejlődésben. A szakemberek a központi idegrendszer fejlődését tudják segíteni - mondta Fekete-Cseri Zsuzsanna, az alapítvány alapítója.
Egy év alatt 100 gyermek látogatja az intézményt. Hetente kétszer másfél órára érkeznek terápiára a kisebbek és nagyobbak. Segítségre szoruló fiatal felnőttekkel is foglalkoznak a teraputák, szakemberek a házban.

   
YouTube-csatornánk

Online adás
Üzenj nekünk!.

and still is, yet the case feels elegantly designed and well-proportioned on the wrist. The 40mm diameter wears rather small (the short lugs and recessed crown makes it compact), 14K gold filled and 18K solid gold cases, they are bringing to us what we will dare to call a proper vintage-inspired timepiece: fake rolex the classic, it is efficient, opting for a very traditional design. As with previous models it features large, Top Gun and Spitfire ). We don t have photos yet, yet set their own codes which are equally high. The RLM (Reichs-Luftfahrtministerium).

Instagram-oldalaink